Wie zijn wij?

Van de Water Meirink BelastingEN: een samenwerking tussen Henri van de Water en Dineke Meirink, gehuwd en zakelijk partners.

In ons tot woonhuis en kantoor verbouwd schoolgebouw in Abbenes leven en werken wij.

Leven met ons gezin, genietend van de ruimte en omgeving.

Werken voor en met onze klanten in een ontspannen sfeer, op persoonlijke wijze en helpend bij het maken van keuzes.

Henri

Een betrokken, creatieve, praktische en doelgerichte denker in mogelijkheden.

Ooit begonnen bij de belastingdienst. Dat was mijn wereld niet, het vak belastingen wel.

Al snel de overstap gemaakt naar de belastingadviespraktijk in het bedrijfsleven.

In de avonduren veel studies gedaan waaronder de studie fiscaal recht.

Als belastingadviseur bleek ik al snel meer in mijn mars te hebben, zo kreeg ik als vestigingsdirecteur een aantal kantoren onder mijn hoede.

Naast belastingadviseur werd ik ondernemer in loondienst.

De logische vervolgstap was in 1999 zelf een onderneming te starten;

Van Velzen van de Water in Warmond. Als ondernemer/belastingadviseur gedurende 15 jaar daar verder gewerkt aan mijn kennis en vaardigheden. Naast belastingadviseur, financieel adviseur en ondernemer werd ik mediator, conflictbegeleider, MKB-adviseur, ondernemerscoach en interimmanager.

Deze vaardigheden gecombineerd met die van mijn vrouw in 2014 gebundeld in één bedrijf: Van de Water Meirink BelastingEN

Dineke

Een nuchtere allrounder op het gebied van administraties, accountancy, fiscale aangiftes en vermogensplanning.

Na de middelbare school, het Rijnlands Lyceum in Sassenheim ben ik op de HEAO in Den Haag de studie begonnen voor accountant en heb deze afgerond. Vanwege de toenemende regelgeving bewust gekozen me niet in te schrijven als accountant. Wel inmiddels de studie fiscaal recht opgepakt en voor het grootste deel afgerond.

Na mijn studie accountancy in 1990 als assistent-accountant aan het werk bij accountantskantoor Ciggaar in Sassenheim. Mijn werk daar was samenstellen van jaarrekeningen en belastingaangiften. Het kantoor werd diverse keren overgenomen, uiteindelijk door Deloitte. Mijn laatst functie daar was teamleider. In 2005 overgestapt naar Van Velzen van de Water accountants & belastingadviseurs. Daar verder gewerkt aan mijn kennis en vaardigheden als belastingadviseur, medewerker accountancy, vermogensplanner, pensioendeskundige, loondeskundige, cijferaar, vraagbaak en financieel adviseur.

Die combinatie van werk maakt dat ik me als een vis in het water voel.

Naast het werk jarenlang actief in diverse besturen van scholen, verenigingen en andere instellingen.

In 2014 hebben mijn man en ik onze kennis, ervaring en veelzijdigheid gebundeld in ons bedrijf Van de Water Meirink BelastingEN.

Hierin kan ik mijn kennis en ervaring volledig in dienst stellen van onze klanten.